Henning Aass as  

Norges ledende leverandør av halogenfrie rør i mer enn 25 år!

 

100 % halogenfrie rør - for økt sikkerhet

                                

 

Om Henning Aass as
Hjem

 

Vi er et mindre firma, stiftet i 1981. Siden starten har vi importert plastrør og elektriske materiell. I 1985 inngikk vi et samarbeid med en av verdens ledende produsenter av plastrør: Dietzel GmbH.

Denne bedriften leverer el. materiell over hele verden under varemerket Univolt. I Europa har de egne produksjonsbedrifter i Østerrike og Slovakia. De har også produksjon i Kina, Indonesia og Australia.

Bare i Wien produseres årlig rundt 70 000 km elektrikerrør og kanaler. I 1953 var de verdens første produsent av elektrikerrør i PVC. Dietzel GmbH, som er sertifisert etter ISO 9001, er alltid i forkant med omfattende produktutvikling.

Som en følge av dette har vi utvidet vårt sortiment slik at vi er den aktør i markedet med mest omfattende produktspekter av plastrør, slanger, kabelrør og kanaler for elektriske installasjoner. Det er også et spennende produktregister vi foreløpig ikke har tatt inn til Norge som lagervare, men kan leveres som "skaffevarer".

Vi er i dag markedets ledende leverandør av halogenfritt el. materiell og har levert til de fleste større el. entrepriser i Norge og offshore de siste 20 år.

Vårt materiell selges av alle landets el. grossister.

Kontakt oss

 

Copyright© Henning Aass as

Henning Aass as  |  Boks 113 Nordstrand  |  1112 Oslo  |  Tel: +47 22 28 60 50  |  Fax: +47 22 28 01 92  |  E-post: post@henning-aass.no